Meer weten?

De meeste woningen op Spanish Water Residence worden te koop of te huur aangeboden door CuraçaoDreamProperty.com, een professionele organisatie die gespecialiseerd is in property management.

CuraçaoDreamProperty.com

Het team van CuraçaoDreamProperty.com verwelkomt u graag op kantoor, en zijn natuurlijk per telefoon en e-mail bereikbaar:

Caracasbaaiweg 407 (naast restaurant De Kleine Wereld)
Jan Thiel, Curaçao
T: +5999 – 747 74 03
C.:+5999 – 670 23 12
F: +5999 – 747 22 06
E: info@curacaodreamproperty.com
W.: curacaodreamproperty.com

Vergelijkbare besloten resorts van dezelfde ontwikkelaar

MasBango Beach Resort Curacao MasBango Beach Resort is een direkt aan het Spaanse Water gelegen besloten resort in Jan Thiel. 16 appartementen in 4 gebouwen delen een prive strand, zwembad en tropische tuinen.Bezoek MasBangoBeachResort.com voor meer informatie.
Residencia Tropicana Curacao Residencia Tropicana is een royaal opgezet besloten resort in Jan Thiel. 20 appartementen in vijf gebouwen en vier bungalows delen een zwembad en een tropische tuin.Bezoek ResidenciaTropicana.com voor meer informatie.
Terrasse A La Mer Curacao Terrasse A La Mer, in Jan Thiel, biedt 11 appartementen in een kleinschalig, direkt aan het water gelegen besloten resort met prachtige tuinen en een zwembad.Bezoek Terrasse-A-La-Mer.com voor meer informatie.
Residence Le Bleu Curacao Residence Le Bleu ligt in het meest exclusieve deel van Blue Bay. 32 appartementen in 8 gebouwen delen een royaal zwembad en sfeervolle tropische tuinen.Bezoek ResidenceLeBleu.com voor meer informatie.