Penthouse

Spanish Water Residence & Marina is een project van 3 exclusieve appartementen gebouwen met elk 4 units (2 appartementen op de begane grond en 2 penthouses daarboven) direkt aan het Spaanse Water. Het resort is volledig veilig ommuurd en beslaat circa 7.000 m2 en staat vol met tropische beplanting. Spanish Water Residence & Marina is bij uitstek ‘toonaangevend’ voor Curacao.

Om de rust van bewoners te waarborgen alsmede om ideale leefomstandigheden te creeeren worden de woningen in dit resort alleen verhuurd voor lange termijn (minimaal 6 maanden). Hierdoor zijn alle bewoners gegarandeerd gevrijwaard van overlast zoals bekend bij toeristische verhuur van woningen.

De schitterende appartementen zijn ontworpen door de bekende architekt Jean Pierre Agniel; geheel in traditionele koloniale stijl. Gebouwd volgens eigentijdse Europeese kwaliteit en normen. Er is een gezamenlijk zwembad met daarbij een pooldeck wat over het Spaanse Water ligt. Elk appartement heeft een parkeerplaats binnen het resort en een eigen ligplaats voor een boot. Een unicum in Curacao, zeker daar er zo goed als geen nieuwe ligplaatsen meer bijkomen.
Naast het resort vindt u het gezellige Bar- Restaurant & Marina “De Kleine Wereld”, waar men uitstekend kan eten. Praktisch om de hoek bevinden zich de gezellige restaurants van de (vakantie) resorts Papagayo, Chogogo en Livingstone Jan Thiel. Apart het vermelden waard is de bekende Zanzi bar op het strand van Jan Thiel. Diverse stranden liggen op loopafstand zoals het Caracasbaai strand
De penthouse heeft:

* 2 slaapkamers en 2 badkamers (Grohe kwaliteit of vergelijkbaar)
* Een extra slaapkamer op de 2e verdieping
* Masterbedroom heeft een walk in closet
* Gezellige woonkamer
* Een half open vide (b.v. als computer ruimte) boven de woonkamer
* Open keuken (Siemens/Bosch kwaliteit of vergelijkbaar)
* Grote schuifpui biedt toegang tot de overdekte porch
* Voor de porch is een pergula met natuurlijke begroeing
* Hoge houten sier plafonds
* De totale oppervlakte is circa 150 m2